Un tânăr de 24 de ani şi-a înjunghiat soţia cu bestialitate. Femeia a fost agresată în trecut de mai multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au o fetiţă de 2 ani FOTO Facebook.com
Cei doi au o fetiţă de 2 ani FOTO Facebook.com

Victima a ajuns în stare gravă la spital, cu mai multe răni în zona toracică, după ce a fost atacată cu un cuţit de către soţul său.

Paul Gurzău, un tânăr de 24 de ani din Zalău, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce în 21 decembrie 2019, a fost la un pas de a-şi ucide soţia.

Potrivit procurorilor, totul s-a petrecut în timpul unui conflict spontan izbucnit între cei doi. Astfel, spun anchetatorii, tânărul şi-a revărsat nervii asupra femeii cu care are un copil de doi ani, a pus mâna pe un cuţit şi i-a aplicat patru lovituri în zona toracică.

Victima în vârstă de 20 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Zalău, dar având în vedere starea gravă în care se afla, medicii au decis transferul acesteia la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca, unde este tratată şi în prezent.

În ceea ce îl priveşte pe atacator, acesta a fost ridicat de către poliţişti şi arestat preventiv.

Cunoscut drept o persoană violentă, tânărul şi-a agresat soţia şi cu alte ocazii. Din cauza violenţelor la care era supusă, în primăvara anului trecut tânăra a cerut Judecătoriei Zalău să emită un ordin de protecţie, însă ulterior s-a răzgândit şi a renunţat la solicitarea făcută.

Dacă va fi găsit vinovat, Paul Gurzău riscă până la 12 ani de detenţie, având în vedere că tentativa de omor a fost săvârşită asupra unui membru de familie.

Citiţi şi:

Tânăr atacat cu un cuţit în timp ce se certa cu o prietenă. Cine a fost agresorul

Un adolescent a încercat să-şi omoare vecinul cu furca. Pedeapsa pe care i-au aplicat-o judecătorii

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite