Show culinar. Mehrzad, concurentul de la MasterChef, găteşte la Ploieşti „meniul dragostei“, de Valentine’s Day

Show culinar. Mehrzad, concurentul de la MasterChef, găteşte la Ploieşti „meniul dragostei“, de Valentine’s Day

Mehrzad Moghazehi găteşte de Valentine's Day meniul dragostei. FOTO Facebook

Mehrzad Moghazehi, concurentul de la show-ul culinar MasterChef de la Pro Tv, va fi pe 14 februarie la Ploieşti, la restaurantul chinezesc din oraş, unde va concepe şi va pregăti „meniul dragostei“

Ştiri pe aceeaşi temă

„De Valentine’s Day, iubeşte chinezeşte!“, este invitaţia lansată de Mehrzad Moghazehi şi restaurantul chinezesc Dim Sum din Ploieşti.

Îndrăgitul bucătar de la MasterChef vine special în oraş pentru a găti, împreună cu ajutoarele sale, meniul dragostei, mai multe tipuri de mâncăruri asiatice special gătite pentru o zi a dragostei.

Astfel, meniul este compus din arahide prăjite în stil chinezesc, pui cu muguri de bambus, vită cu sos de stridii , orez prăjit cu sos curry şi legume, noodless chinezesc cu legume şi mix de fructe caramelizate (banane, ananas şi mere caramelizate, servit cald cu sos de caramel).

Meniul este pentru două persoane şi costă 78 de lei. Dacă vreţi să prindeţi un loc ar trebui să vă grăbiţi pentru că locurile sunt limitate.

O viaţă de poveste pentru Mehrzad

Puţini ştiu că bucătarul Mehrzad Moghazehi (Mehrzad înseamnă „născut din dragoste“) are legături puternice cu Ploieştiul. Născut la Teheran, acesta a venit în România pe când avea 10 ani. În urmă cu ceva timp a avut la Ploieşti o afacere, un magazin de jucării şi cadouri. Aici a şi locuit pentru o perioadă îndelungată, alături de familia sa.

Viaţa i s-a schimbat după show-ul MasterChef, iar în prezent, Mehrzad Moghazehi se ocupă de organizarea de evenimente culinare şi show-uri, cu unii dintre colegii săi de la MasterChef.

Pasiunea pentru bucătărie o are de la 5 ani, când petrecea ore nesfârşite în bucătărie alături de mama sa. Spune, însă, că adevărata aventură a început în jurul vârstei de 15 ani. Printre pasiunile sale se numără şi... salsa şi fotografia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: