UPDATE: Alunecări de pietre, copaci căzuţi, un drum blocat şi avarii la reţeaua de electricitate, în Argeş. Un balcon a fost spulberat de vijelie

UPDATE: Alunecări de pietre, copaci căzuţi, un drum blocat şi
avarii la reţeaua de electricitate, în Argeş. Un balcon a fost spulberat
de vijelie

Stâlp avariat în Câmpulung.  Foto ISU Argeş

Drumuri blocate din cauza căderilor de pietre, copaci brăbuşiţi pe carosabil şi stâlpi avariaţi, pe lângă multele acoperişuri smulse de vânt. Sunt efectele primelor ore de cod roşu în Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE: Începând cu orele 22:00, DN 72A s fost închis circulaţiei rutiere din cauza căderilor de copaci de pe versanţi.

"În funcţie de condiţiile meteo, se va interveni pentru îndepărtarea copacilor căzuţi şi reluarea traficului.
Recomandăm conducătorilor auto să îşi limiteze, pe cât posibil, deplasările la cele strict necesare, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să îşi ia toate măsurile de precauţie pentru a evita implicarea în evenimente rutiere", precizează IPJ Argeş.

UPDATE ora 22.10: În municipiul Câmpulung, un copac a căzut pe un autoturism parcat pe strada Poienaru Bordea, iar un altul s-a prăbuşit peste o maşină, în strada Constantin Brancoveanu.

Probleme sunt şi la Piteşti unde un echipaj ISU Argeş acţionează cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime pe strada Carol Davila pentru degajarea unor elemente de acoperiş.

UPDATE ora 22.00: Un brad a căzut peste o casă şi un autoturism, în zona Spitalului Municipal Câmpulung. Intervine un echipaj cu o autospecială.
 
Pompierii intervin şi pe străzie Grui şi Stejarului, unde vântul a pus la pământ bucăţi din acoperişul unor blocuri.

UPDATE ora 21.40: Mai multe zone ale municipiului Câmpulung Muscel au rămas fără electricitate.

"Se lucrează cu şase echipe de la CEZ pentru repunerea în funcţiune şi a celei de-a doua linii, în municipiul Câmpulung, care parţial este fără curent", explică subprefectul judeţului Argeş, Adrian Bughiu. 
 
Pompierii câmpulungeni intervin şi pentru degajare   străzii Ion Becleanu, unde mai multe elemente dintr-un balcon au ajuns în carosabil. 

"Intervine un echipaj cu o autospecială", precizează ISU Argeş

Ştirea iniţială:

Judeţul Argeş e sub avertizare cod roşu de vreme rea de numai câteva ore, timp în care vijelia a făcut ravagii mai ales în municipiul Câmpulung, acolo unde acoperişurile mai multor blocuri au fost spulberate, pur şi simplu, şi puse la pământ, avariind maşinile parcate în apropiere.
 
Tot aici, pe strada Calea Măgurii, un stâlp de electricitate a fost aplecat la 45 de grade, tot de vântul puternic, care, miercuri seara, suflă în rafale ce depăşesc 100-120 km/h.
 
"Sunt asigurate măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. Intervine un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi a fost anunţat şi distribuitorul de energie electrică", a precizat ISU Argeş. 
 
Probleme au fost semnalate şi în comuna argeşeană Cetăţeni.
 
"Sunt pietre şi copaci căzuţi pe drumul DN 72A, în localitatea Cetăţeni. Drumul este blocat pe ambele sensuri. Intervine un echipaj cu o autospecială de intervenţie, s-au anunţat şi autorităţile locale.", mai precizează ISU Argeş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: