VIDEO: Vijelia face prăpăd la Câmpulung Muscel. Acoperişurile mai multor blocuri s-au prăbuşit peste maşinile locatarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Argeş, codul roşu de vreme rea se simte cel mai tare în Câmpulung Muscel, acolo unde vântul a smuls acoperişul mai multor blocuri.

UPDATE ora 19. 25: Şi în Cartierul Carpaţi din Câmpulung, vântul a făcut pagube.

"Acoperişul unui bloc a căzut peste două autoturisme. Maşinile sunt avariate uşor. Intervine un echipaj cu o autospecială de intervenţie", precizează ISU Argeş.

UPDATE ora 19.22: Pompierii câmpulungeni intervin cu o autospecială şi pe strada Rahovei, unde mai multe bucaţi de acoperiş (din tablă) stau să cadă.

Ştirea iniţială:

S-a întâmplat în Cartierul Vişoi.

"Acoperişul unui bloc a căzut pe autoturisme în municipiul Câmpulung. Intervin două echipaje cu două autospeciale de intervenţie.", precizează ISU Argeş.

Este vorba de un acoperiş de aproximativ 50 mp. Două autoturisme au fost avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Tot la Câmpulung, pompierii au fost solicitaţi şi pentru degajarea unui panou publicitar căzut pe strada George Topârceanu.

"Intervine un echipaj cu o autospecială de intervenţie", mai precizează ISU Argeş

Amintim că judeţul Argeş este sub avertzare Cod Roşu de viscol puternic începînd de astăzi, de la ora 18.00.

"În zona de munte a judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov şi Buzău vântul va sufla tare, va fi viscol puternic, iar vizibilitatea redusă spre zero. Rafalele vor depăşi 100...120 km/h", precizează INMH.
 

Avertizarea este valabilă până joi dimineaţă, la ora 8.00. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite