A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

A murit una
dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la
Parlamentul European

Miruna Matei aeva o vastă experienţă în presă şi comunicare FOTO: arhiva personală

Duminică 26 aprilie a fost înmormântată la Piteşti Miruna Matei, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din Argeş, cu o experienţă în mass-media şi comunicare de peste 26 de ani. Miruna s-a stins din viaţă joi 23 aprilie în urma unei boli necruţătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miruna Matei şi-a început cariera în 1994, lucrând în mass-media la Agerpres, Mediafax şi Radio România. A lucrat mai mulţi ani şi la Primăria Piteşti, iar timp de aproape trei ani a fost ofiţer de presă la Parlamentul European. Miruna a fost şi cercetător la Institutul Hudson din Washington D.C. În ultima vreme, a lucrat la Centrul UPIT-Media din cadrul Universităţii din Piteşti.

Mereu zâmbitoare, altruistă şi de ajutor pentru cei din jurul ei, Miruna Matei a fost un om special şi iubit. Dispariţia ei prematură a stârnit un val de emoţie, mii de mesaje fiind trimise pe contul ei de Facebook şi pe cel al soţului său, care este tot jurnalist.

„Să o odihnească Dumnezeu în pace şi să o poarte lin spre rai pe cea care a fost Redactor Şef al UPITMEDIA, Miruna MATEI. Regretele noastre, ale celor din Universitatea din Piteşti, tardive în fapt, rămân deşertăciune”, a scris Dumitru Chirleşan, rectorul Universităţii din Piteşti.

Iată ce a scris şi prorectorul Adrian Sămărescu: „Nu o să putem niciodată spune/scrie despre Miruna cât a scris ea despre activităţile din Universitatea din Piteşti. Dar îi putem gestiona amintirea la timpul prezent. Aici UPIT.MEDIA. Rămâneţi pe frecvenţa. Un redactor transmite în direct zborul unui înger...”

Unul dintre cele mai tulburătoare mesaje a fost cel al actriţei Luminiţa Borta: „Dragă Miruna, Să fii bine, acolo unde ai plecat! Aici e trist, e pustiu, e fără tine”.

Dumnezeu să îţi odihnească în pace sufletul ales, Miruna!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările