VIDEO Zeci de romi din două clanuri rivale s-au luat luat la bătaie cu bâte şi topoare pe o stradă din Târgu Neamţ

VIDEO Zeci de romi din două clanuri rivale s-au luat luat la bătaie cu bâte şi topoare pe o stradă din Târgu Neamţ

FOTO Captură Video

Joi seară două clanuri de romi s-au luat la bătaie pe o stradă aproape de centrul din Târgu Neamţ. Din imagini se vede cum cele câteva zeci de persoane erau echipate cu bâte şi topoare, fără să se oprească nici la apariţia poliţistului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un om al legii a sosit la un moment dat singur şi a încercat să-i calmeze, însă acesta a fost ignorat. Abia după ce şi-au făcut apariţia jandarmii şi trupele speciale romii au fugit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Georgiana Moşu, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal între două familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au reuşit să îi convingă să înceteze scandalul, astfel că au tras cinci focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat reprezentantul Poliţiei Neamţ.

La faţa locului au fost solicitate forţe suplimentare, astfel că au ajuns şi lucrători de la Serviciul de intervenţii speciale, precum şi jandarmi, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„În acest dosar se fac cercetări pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru identificarea celor implicaţi", a adăugat Georgiana Moşu citată de News.ro

Potrivit ziarpiatraneamt.ro, scandalul ar fi pornit după ce un rom ar fi fugit cu o fată din celălalt clan şi că la violenţe au luat parte atât vârstnici cât şi minori.

VIDEO / Cătălin Striblea / Facebook

Într-o altă înregistrare se vede cum poliţistul încearcă în zadar să-i calmeze pe romi. Abia după ce la faţa locului apar şi alte echipaje conflictul pare să se liniştească. „În legea PSD pentru infractori, eu mă tem pe strada mea...” a scris bărbatul care a publicat videoclipul pe Facebook.
 

VIDEO Tănasă Gheorghiţă / Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: