FOTO Autospecială SMURD lovită în misiune. Patru persoane au ajuns la spital

FOTO Autospecială SMURD lovită în misiune. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce o ambulanţă aparţinând SMURD Oradea a fost lovită în plin de un şofer care nu a acordat prioritate echipajului medical ce se deplasa la o solicitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Un apel primit pe 112 la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” sesiza o urgenţă medicală pe strada Ştefan cel Mare din municipiu. În timp ce se deplasa spre caz cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, la intersecţia străzii Călăraşi cu strada Retezat,  echipajul de terapie mobilă al SMURD Oradea a fost implicat într-un accident rutier”, a precizat lt. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.


În urma accidentului produs între ambulanţa de tip C a SMURD Oradea şi un autoturism în care se aflau doi adulţi şi un copil, au fost rănite patru persoane. Şoferul autoturismului, în vârstă de 69 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial şi o contuzie toraco-abdominală, soţia acestuia, în vârstă de 62 de ani, prezenta policontuzii şi un traumatism cranio-cerebral, iar fetiţa în vârstă de 7 ani, a suferit o fractură de gambă şi o contuzie la mână.

De asemenea, dintre membii echipajului de terapie intensivă mobilă, o tânără  în vârstă de 25 de ani (membru voluntar al SMURD) a suferit o contuzie toraco-abdominală.


Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului De Ambulanţă Judeţean şi transportate  la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările