Un poliţist este anchetat după ce a ajutat-o pe Oana Lovin „Sparanghel” să ajungă la racla Sfintei Parascheva

Un poliţist este anchetat după ce a ajutat-o pe Oana Lovin „Sparanghel” să ajungă la racla Sfintei Parascheva

Imaginea care l-a dat de gol pe poliţist a devenit virală pe Internet FOTO Facebook

Agentul de poliţie Cătălin Nistor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, îşi poate pierde locul de muncă după ce a ajutat-o pe Oana Lovin, tânără prezentă des la protestele din Bucureşti, model la videochat, să ajungă la racla Sf. Parascheva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Nistor a intrat în vizorul superiorilor de la Iaşi după ce o fotografie realizată de Oana Lovin a fost publicată pe Facebook şi a devenit virală.

Potrivit primelor informaţii, agentul de poliţie ar fi ajutat-o pe Oana Lovin să ajungă la racla Sf. Parascheva, asta în condiţiile în care femeia nu are buletin de Iaşi şi, potrivit reglementărilor la momentul pelerinajului, nu ar fi putut intra în curtea catedralei mitropolitane din Iaşi.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care este prezentat un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, vă comunicăm următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale în consecinţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.


Oana Lovin a devenit celebră după ce a protestat în Bucureşti cu un mănunchi de sparanghel în mână 

Cătălin Nistor ar fi părăsit postul stabilit, ar fi permis unei persoane care nu avea dreptul să ajungă la racla şi nu ar fi purtat mască de protecţie. Acestea sunt posibilele nereguli care ar putea să îi aducă o sancţiunea agentului din Iaşi.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările