Scandalul dintre un senator şi un interlop degenerează. Ultima isprava a interlopului Vandam

Scandalul dintre un senator şi un interlop degenerează. Ultima isprava a interlopului Vandam

Vandam Constantin a fost filmat în timp ce ataca cu un topor un service auto din Iaşi

Tânărul Vandam Constantin, membru al clanului Tănase de la Iaşi, continuă să îl terorizeze pe senatorul Ionel Agrigoroaei. Acesta din urmă a solicitat marţi ca dosarul său să fie preluat de procurorii de la Crimă Organizată, trimiţând o solicitare în acest sens Procurorului General al României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parlamentarul ieşean a precizat că, după o scurtă perioadă de linişte, Vandam Constantin, membrul al clanului amintit, ar fi început să recurgă din nou la ameninţări şi la intimidări pentru a-l determina să plece din vila în care senatorul şi familia sa locuiesc. 
 
Potrivit lui Ionel Agrigoroaei, ieri, la orele dimineţii, o echipă de la E.ON Moldova s-ar fi deplasat la locuinţa de pe stradela Scărcica şi ar fi sistat furnizarea electricităţii. Acest lucru s-a întâmplat deoarece contorul aferent instalaţiei de la vila împărţită de senator şi interlop ar fi în partea de locuinţă a celui din urmă. 
 
“Am încercat să discut cu cei de la E.ON, să le explic situaţia, însă mi-au spus că nu au ce face, că aşa au primit ordin. E o modalitate prin care Vandam încearcă să mă determine să plec din locuinţă. În trecut, au chemat şi o echipă de la gaz pentru a a opri instalaţia însă nu au reuşit”, ne-a spus senatorul Agrigoroaei. 
 
Nemulţumit de reacţia Poliţiei 
 
Pe lângă manevra cu sistarea furnizării electricităţii, Ionel Agrigoroaei spune că acoliţii lui Vandam Constantin ar fi reînceput să-i ameninţe rudele sau angajaţii. De asemenea, mai spune senatorul, membrii clanului Tănase ar fi creat scandal în ultimele zile, bătând în geamurile sale sau producând hărmălaie pe strada pe care se află vila. 
 

 
Ionel Agrigoroaei a trimis ieri o adresă către Parchetul General, dar şi către Ministerul Afacerilor Interne, solicitând ca dosarul său să fie preluat de către procurorii de la Crimă Organizată. 
 
“Mi-au ameninţat fratele şi pe un angajat de la biroul senatorial spunându-le că dacă vor mai veni pe la mine le vor rupe picioarele. În momentul de faţă nu mai am încredere în Poliţia din Tătăraşi. Nu-i învinuiesc neapărat de rea-credinţă ci mai degrabă de neputinţă, pentru că nu fac mai nimic pentru a remedia această situaţie. De aceea am solicitat ca dosarul să fie preluat de cei de la DIICOT. Dacă lucrurile nu se vor opri, voi reitera cererea privind acordarea de protecţie specială către Consiliul Suprem de Apărare al ţării”, a mai precizat Ionel Agrigoroaei. 
 
 
Citeşte şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: