Reţeaua proxenetului Don Juan. Mai multe copile au făcut sex cu un ieşean şi au ajuns să se prostitueze de teamă să nu ajungă vedete porno pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Iaşi a ademenit mai multe fete să facă sex cu el şi, după ce le-a ameninţat că va distribui imagini compromiţătoare cu ele pe Facebook, le-a obligat să se prostitueze pentru el. Ieşeanul a fost condamnat definitiv în perioada Crăciunului.

Magistraţii au decis ca Vasile Chiriţă, de 49 de ani, să fie condamnat la 14 ani de puşcărie pentru trafic cu minori, act sexual cu un minor şi por­nografie infantilă.

De asemenea, instanţa a mai decis ca ieşeanul să achite daune de 40.000 de lei şi 10.000 de euro victimelor sale.

Potrivit procurorilor, în perioada 2009-2014, bărbatul a racolat patru minore pe care le-a exploatat sexual. Fetele erau silite să-şi vândă trupul în Iaşi şi comunele din apropiere, iar tarifele erau cuprinse între 50 de lei şi 150 de lei. Pentru a le şantaja, Chiriţă le cucerea mai întâi, apoi făcea sex cu ele şi filma totul. Imaginile compromiţătoare ar fi urmat să apară pe Facebook dacă tinerele nu se prostituau la cererea lui.

O fată a fost ameninţată că va fi dată unor traficanţi care o vor duce în străinătate. „O altă victimă a fost agresată şi ameninţată că, dacă inculpatul va fi arestat din cauza ei, se va răzbuna prin a pune pe cineva să-i arunce acid pe corp. O victimă a fost pălmuită într-o staţie de tramvai, iar alta a fost silită să completeze o declaraţie prin care recunoştea că a sustras nişte obiecte de aur din locuinţa inculpatului, fapt nereal“, au precizat procurorii.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite