Panică în redacţia unui ziar din Iaşi. Un bărbat a tras cu aparatul cu electroşocuri după ce a ameninţat că îşi dă foc

Panică în redacţia unui ziar din Iaşi. Un
bărbat a tras cu aparatul cu
electroşocuri după ce a ameninţat că îşi dă foc

Agenţii de pază au intervenit rapid şi au pulverizat cu spray lacrimogen FOTO Ionuţ Benea

Un echipaj de Poliţie a intervenit în după-amiaza zilei de marţi, 3 septembrie, la redacţia cotidianului „Ziarul de Iaşi”, acolo unde un bărbat a avut o altercaţie cu reprezentanţii instituţiei de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.00, atunci când un bărbat a venit la ziar şi a avut o discuţie în contradictoriu cu un reprezentant al societăţii. Deoarece bărbatul părea a fi agresiv, secretara ziarului a apăsat butonul de panică, în câteva minute la faţa locului ajungând doi agenţi de pază.

Aceştia au încercat să îl calmeze pe bărbatul recalcitrant, însă acesta a continuat să fie agitat şi a ameninţat că îşi va da foc. Potrivit martorilor, bărbatul mirosea puternic a diluant, motiv pentru care agenţii de pază au intervenit în forţă.

Individul a scos la un moment dat şi un aparat cu electroşocuri, pe care l-a activat, în acel moment agenţii de pază pulverizând cu spray lacrimogen.

La faţa locului au ajuns în aproximativ 10 minute două echipaje de Poliţie, agenţii şi ofiţerii încercând să discute cu bărbatul. Individul a fost preluat de un echipaj SMURD deoarece a acuzat că se simte rău din cauza spray-ului lacrimogen. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie au deschis un dosar penal în acest caz.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi mers la ziar pentru a se plânge reporterilor că o persoană refuză să îi restituie o datorie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: