O tânără de 25 de ani din Iaşi umblă dezbrăcată pe străzi. De ce au iertat-o poliţiştii de amendă când au prins-o

O tânără de 25 de ani din Iaşi umblă dezbrăcată pe străzi. De
ce au iertat-o poliţiştii de amendă când au prins-o

Nu e o noutate ca persoanele cu probleme psihice să umble goale pe stradă. S-a întâmplat, recent, şi în Anglia, unde reporterii de la Daily Mail au surprins această imagine în timpul zilei FOTO Daily Mail

Reprezentanţii Poliţiei Locale din Iaşi s-au confruntat, zilele acestea, cu o situaţie mai puţin obişnuită. Au fost sesizaţi de cetăţeni că o femeie de 25 de ani merge dezbrăcată pe străzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, sesizarea a venit pe 25 mai, la orele serii, atunci când la Dispeceratul Poliţiei Locale a fost sesizată situaţia. Şi anume că, în cartierul Păcurari, pe şoseaua Moara de Foc, ar fi o femeie care merge dezbrăcată pe stradă şi care este confuză.

„Lucrătorii instituţiei noaste au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte B. A. de 25 ani, domiciliată în municipiul Iaşi”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Poliţiştii au legitimat-o pe tânăra goală în timp ce aceasta intenţiona să intre într-un supermarket din zona Păcurari. 

Aceştia au mai arătat că femeia a fost condusă la spitalul Spitalul Universitar de Psihiatrie ,,Socola” Iaşi, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. 

Ieşeanca nu a fost amendată tocmai din cauza suspiciunilor că ar suferi de o afecţiune psihică. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: