Misterul morţii unui fost deputat. La 37 de ani, tatăl unui copil de patru luni, Vlad Hogea a murit în urma unui infarct

Misterul morţii unui fost deputat. La 37 de ani, tatăl unui copil de patru luni, Vlad Hogea a murit în urma unui infarct

Vlad Hogea a murit la doar 37 de ani din cauza unui infarct FOTO Mediafax

Fostul deputat ieşean Vlad Hogea a murit în urma unui infarct cauzat de motive neelucidate încă. Trupul fostului parlamentar se află în prezent la IML, acolo unde legiştii urmează să afle cauza decesului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Hogea a murit sâmbătă, 27 decembrie, în jurul orei 14.00, la subsolul unui bloc din Bucureşti în care locuia împreună cu soţia. Fostul parlamentar ieşean coborâse acolo în jurul orei 13.00, prăbuşindu-se pe scări. La subsol, Hogea avea amenajată o bibliotecă unde îşi petrecea des timpul citind. 
 
Un vecin de-al ex-deputatului l-a observat pe Vlad Hogea prăbuşit pe scări şi a anunţat-o pe soţie. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţa, ieşeanul fiind răpus de un infarct. 

Până la acest moment nu sunt cunoscute cauzele care au provocat infarctul ce i-a răpus viaţa lui Vlad Hogea. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, acolo unde urmează să fie efectuată necropsia. În cursul zilei de luni, 29 ianuarie, legiştii vor transmite posibilele cauze ale decesului. 
 
Vlad Hogea urmează a fi înmormântat marţi, 30 decembrie, până la acest moment nefiind stabilit oraşul în care acesta îşi va duce somnul de veci. Sunt două variante: Bucureşti, acolo unde locuia de mai multă vreme cu soţia sau Iaşi, unde sunt înmormântate rudele sale şi unde Hogea avea mai mulţi prieteni. Ex-deputatul avea un copil de doar patru luni şi urma să împlinească 38 de ani în luna ianuarie. El s-a stabilit în Bucureşti alături de soţie după ce şi-a vândut proprietăţile de la Iaşi. 
 
Alin Aivănoaie, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Vlad Hogea s-a arătat şocat de dispariţia acestuia declarând că nu ştie ca fostul deputat să fi avut probleme de sănătate. "În urmă cu o lună am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-a făcut analizele şi că rezultatele erau bune. Nu ştim ce a cauzat infarctul. Sunt şocat de dispariţia bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă", a declarat corespondentului “Adevărul” Alin Aivănoaie. 
 
Deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, în care era înscris şi Vlad Hogea, a publicat un text pe blogul său de pe platforma “Adevărul” în care a trecut în revistă o parte din realizările profesionale ale ieşeanului. 
 
“Între anii 2000 şi 2008 a fost deputat în Parlamentul României, iar în 2005 a fost euro-observator la Parlamentul European. A avut o intensă activitate publicistică, şi-a luat doctoratul în istorie şi a luptat mereu pentru respectarea României şi a valorilor acestui popor. A realizat şi o emisiune de neuitat la Antena 2, intitulată ”Filmul sau viaţa”, pe care mulţi dintre noi şi-o aminteau cu drag, dar, de azi înainte, ne-o vom aminti cu durere în suflet. Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanţe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetiţa sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înţelege moştenirea lăsată de Vlad Hogea şi va fi mândră de cel care a fost tatăl său...Îl plângem cu toţii pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!”, a precizat Diaconu. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: