Fugar român prins în Elveţia. Agresiunile cumplite pentru care acesta a fost condamnat în ţară

Fugar român prins în Elveţia. Agresiunile cumplite pentru
care acesta a fost condamnat în ţară

Bărbatul a fost prins în Elveţia

Un ieşean din comuna Popricani a fost prins de către autorităţile elveţiene şi a fost extrădat în ţară, unde are de executat o pedeapsă de închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petru Cişmariu figura pe lista românilor daţi în urmărire internaţională, el fiind condamnat definitiv, în 2017, pentru vătămare corporală gravă. Doi ani şi 3 luni de închisoare trebuie să execute individul, fuga sa din ţară urmând a-l împiedica să ceară liberarea înainte de termen.

„În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iaşi, acesta a fost predat din Elveţia şi depus în Penitenciarul Rahova, la data de 24 octombrie a.c.“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cişmariu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iaşi acum doi ani, însă fapta sa datează din 2011.

„La data de 13.10.2011, în jurul orelor 23.00, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate A.C.E. mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni ce au necesitat un număr de 90-100 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal din data 25.10.2011 emis de Institutul de Medicină Legală Iaşi“, ne-au precizat surse judiciare.

Agresiunea a avut loc la un bar din localitatea Popricani, Cişmariu fiind în stare avansată de ebrietate atunci când a comis fapta violentă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: