Bugetul municipiului Iaşi a fost adoptat, la a treia încercare. Un consilier USR PLUS a votat alături de PNL şi PMP

Bugetul municipiului Iaşi a fost adoptat, la a treia încercare. Un consilier USR PLUS a votat alături de PNL şi PMP

Consiliul Local Iaşi   FOTO Alina Batcu

Votul consilierului USR PLUS a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bugetul Municipiului Iaşi a fost adoptat miercuri, 12 mai, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local (CL) Iaşi. Aceasta a fost a treia încercare a consilierilor locali din Iaşi pentru a adopta proiectul.
 
Până miercuri, 12 mai, mai multe şedinţe de CL au avut ca proiect principal Bugetul Municipiului Iaşi, fără ca acesta să fie adoptat, în condiţiile în care nu a existat o majoritate în acest sens.
 
Miercuri, 12 mai, şedinţa extraordinară a CL Iaşi a durat 30 de minute, iar bugetul local a fost aprobat. În favoarea proiectului au votat 14 consilieri, respectiv 11 de la PNL, doi de la PMP şi unul de la USR PLUS.
 
Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.
 
„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în faţa cetăţenilor Municipiului Iaşi. Sunt pentru Bugetul Municipiului Iaşi”, a spus consilierul USR PLUS Cezar Baciu.
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările