Tânăr de 20 de ani dat dispărut de 5 zile după ce plecase la iubita sa. Familia cere ajutor

Tânăr de 20 de ani dat dispărut de 5 zile după ce plecase la iubita sa. Familia cere ajutor

Robert Duinea.

Robert Duinea, un tânăr din Hunedoara, a fost dat dispărut, după ce sâmbătă a plecat la iubita sa din Bucureşti, iar de a doua zi nu a mai fost găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Bărbatul a fost găsit, joi seara, într-un spital din Capitală.

Ştirea iniţială:

De dumincă dimineaţă, Robert Andrei Duinea (20 de ani), din Hunedoara, a fost dat dispărut de familie. Cu o zi mai devreme plecase la prietena sa din Bucureşti.

„Duminică dimineaţă, când ea s-a trezit, Robert nu mai era. A plecat doar cu portofelul şi buletinul”, a relatat verişoara sa, Cezara. Aceasta susţine că tânărul suferă de epilepsie, iar în lipsa medicamentelor viaţa sa poate fi pusă în pericol.

„Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 14 decembrie a.c., a plecat de la o locaţie din Sectorul 1 şi nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Duinea Robert-Andrei, este în vârstă de 20 de ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime: 1,63 m, faţă rotundă, ochii căprui, păr şaten. La data dispariţiei purta blugi albaştri şi hanorac verde. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a anunţat Poliţia Capitalei într-un comunicat.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tânără dispărută de patru zile de acasă, după ce i-a lăsat mamei sale două bilete de adio

Manevra riscantă a poliţistului atacat cu bolovani şi cu sapa de un tâlhar extrem de violent. Cum i-a salvat viaţa

Trupurile fraţilor morţi într-un accident cumplit au fost aduse acasă. Pompierul Dragoş Petru, omagiat de foştii colegi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: