Moartea fulgerătoare a unei profesoare şi a mamei sale: „Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care o ascultau”

Moartea fulgerătoare a unei profesoare şi a mamei sale: „Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care o ascultau”

Daciana Vonu.

Anchetatorii au stabilit cauzele morţii celor două femei, o profesoară şi mama ei, descoperite într-o casă din municipiul Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daciana Vonu, profesoară la Colegul Naţional „Decebal” din Deva, şi mama ei, au fost găsite decedate, vineri după amiază, în casa lor din zona Viile noi.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul celor două femei a avut loc în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Au fost găsite două persoane de sex feminin, de 63 şi 43 de ani, mamă şi fiică. Moartea s-a instalat în urmă cu câteva ore”, informa, vineri după amiază, medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. O centrală termică folosită necorespunzător ar fi cauzat decesele celor două femei, care erau singure acasă.

Mesajele de condoleanţe de la foştii apropiaţi

„Daciana şi-a pus întreaga energie şi cunoaştere în promovarea credinţei creştin ortodoxe, dedicându-se în întregime profesiei sale de dascăl şi corului Anastasis. Acolo se simţea ACASĂ. Cu frumuseţea sa interioară, veselă, debordantă, timidă uneori, ordonată, punctuală, intuitivă şi puternică, venită parcă din alt timp şi din altă lume, Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinţei creştin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă. Activitatea sa poate servi drept model majorităţii colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă şi în biserică. Azi Daciana a intrat pe poarta nemuririi. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele de condoleanţe publicate de foştii colegi ai profesoarei de religie.

„În viaţa mea nu am cunoscut decât trei oameni care au fost îngeri pe pământ. Unul dintre ei ai fost tu, Daciana Vonu, suflet bun, curat şi luminos, care ai iubit pe toata lumea. Îţi multumesc pentru tot, draga mea prietenă. Se pare că Dumnezeu a avut nevoie de tine să fii langa el, în ceata îngerilor”, a scris o altă apropiată a profesoarei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O femeie a murit în incendiul care i-a mistuit locuinţa. Flăcările au pornit de la o lumânare uitată

Tragedie pe şosea: un şofer a făcut infarct la volan, iar maşina s-a răsturnat

Scene cumplite în faţa unui bloc de locuinţe sociale: un copil de 6 ani a murit după explozia unei butelii de oxigen

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: