Fostul manager interimar al spitalului din Deva, acuzat de ANI că a deţinut simultan două funcţii

Fostul manager interimar al spitalului din Deva, acuzat de ANI că a deţinut simultan două funcţii

Delia Bada. FOTO: ziardehunedoara.ro

Delia Bada, fost manager interimar al spitalului din Deva, este acuzată că ar fi deţinut simultan funcţia de conducere, dar şi pe cea de consilier juridic la DSP Hunedoara, lucru interzis de lege.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delia Bada, fostul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, a fost declarată în incompatibilitate de Agenţia Naţională de Integritate.

„În perioada 8 aprilie – 8 octombrie 2019 a deţinut funcţia publică de consilier juridic în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara simultan cu exercitarea funcţiei de manager interimar în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva”, a informat ANI.

Reprezentanţii ANI au precizat că fostul manager interimar, în prezent funcţionar la DSP Hunedoara, a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare clarificării situaţiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Investiţie de 125.000 de euro la secţia de Obstetrică - Ginecologie a spitalului din Hunedoara

Problema nerezolvată a spitalului din Deva după investiţii de 100 de milioane de lei. Ce soluţii sunt propuse

Tânără revenită în ţară după opt ani în Dubai: „Aici eşti umilit la uşile doctorilor. Stai cu orele să te vadă cineva, dar pe toţi îi doare în fund”

Revolta unui paznic din spital: „Medicii dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: