Eleva de 16 ani dată dispărută de familie în Deva a fost găsită de poliţişti în judeţul Ilfov

Eleva de 16 ani dată dispărută de familie în Deva a fost găsită de poliţişti în judeţul Ilfov

Denisa.

Adolescenta în vârstă de 16 ani de la un liceu din Deva, a cărei dispariţie a fost reclamată de părinţii ei la Poliţie, a fost găsită în judeţul Ilfov.

Ştiri pe aceeaşi temă

La două zile de la dispariţia Denisei, o elevă de la un liceu din Deva, poliţiştii au reuşit să dea de urma ei.

„Minora de 16 ani plecată voluntar de la domiciliu din data de 15 februarie 2020, a cărei plecare a fost sesizată Poliţiei Municipiului Deva în cursul zilei de duminică, a fost depistată de poliţişti pe raza oraşului Voluntari, în judeţul Ilfov. Ea a fost condusă la sediul Poliţiei Deva şi predată familiei, stabiindu-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Duminică, la ora 16.30, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat din Deva cu privire la faptul că sâmbătă, fiica sa a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Eleva în vârstă de 16 ani, de la un liceu din Deva, nu a mai lipsit de acasă un timp aşa de îndelungat, au precizat părinţii.


Mai puteţi citi şi:

Reacţia violentă a unui recidivist prins la furat. Vânzătoarea a trecut prin clipe de teroare

Zeci de tineri din Hunedoara, clienţi ai traficanţilor de etnobotanice. Drogurile erau „preparate” acasă

Tânăr prins la furat din Aqualand Deva. A „controlat” portofelele lăsate de turişti în vestiare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: