Cel mai bizar indicator rutier, fotografiat pe drumul spre Retezat. A stârnit hohote de râs. „Atenţie, vaci cu parapanta”

Cel mai bizar indicator rutier, fotografiat pe drumul spre Retezat. A stârnit hohote de râs. „Atenţie, vaci cu parapanta”

FOTO: Info Trafic, jud Timiş.

Un şofer a publicat o imagine inedită de pe şoseaua spre staţiunea Râuşor, din Masivul Retzat. Un indicator rutier a stârnit uimirea şi amuzamentul trecătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un turist care a trecut prin satul Râu de Mori, în drumul său spre zona turistică Râuşor, din Masivul Retezat a publicat imagini cu unul dintre ccel mai ciudat indicatooare rutiere văzute în România. „Atenţie şoferi, aici zboară vacile cu parapanta”, s-ar putea explica imaginea unei vaci „dotate” cu o parapantă, desenată pe indicatorul de atenţionare.

Timişoreanul care a publicat imaginile pe Facebook s-a întrebat dacă ştie cineva ce semnifică panoul de avertizare. „Am sesizat administratorul drumului, iar situaţia indicatorului rutier a fost remediată”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Indicatorul fusese decorat de necunoscuţi.

Zona Clopotiva – Râu de Mori este un loc de întâlnire al parapantiştilor care decolează de pe versanţii din împrejurimi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Lacul Gura Apei, paradisul de la poalele Retezatului. Priveliştile de vis ale celui mai mare baraj din vestul ţării

Savanţii care au transformat Retezatul în primul parc naţional al României: „În aceşti munţi vom sorbi aerul de libertate lăsat moştenire de Craiul Decebal”

FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arată sanctuarul naturii înainte de venirea iernii


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: