Saint-Bernard nevăzător, salvat de pompierii ISU. Câinele căzuse într-un lac de agrement

Saint-Bernard nevăzător, salvat de pompierii ISU. Câinele căzuse într-un lac de agrement

Câine salvat de ISU Giurgiu

Salvatorii ISU au intervenit pentru salvarea unui cîine din rasa Saint Bernard, care a căzut în apele unui lac de agrement.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Iubim animalele şi fiecare misiune pe care o avem pentru salvarea acestora este specială”, spun militarii din cadrul ISU Giurgiu atunci când vorbesc despre ultima lor interventie.
 
„Astăzi, l-am întâlnit pe Slash, un Saint Bernard nevăzător. Din cauza problemelor pe care le are la ochi, cel mai probabil, câinele nu a văzut că se află pe malul abrupt al unui lac de agrement şi a căzut în apă. S-a întâmplat în jurul prânzului, în localitatea Mihai Vodă”, spun cei de la ISU Giurgiu.
 
Operaţiunea de salvare a fost încununată cu succes.
 
„Deşi era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, acesta a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă şi s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simţit în siguranţă.
În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acţiune de salvare.
 
Pentru colegii noştri din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal a fost o misiune inedită, de care îşi vor aminti mult timp de acum înainte”, mai spun pompierii ISU Giurgiu.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările