VIDEO Poliţist filmat în timp ce conduce o maşină cu piciorul pe volan. ”Mare barosan! Boby de la Argeş!”

VIDEO Poliţist filmat
în timp ce conduce o maşină cu piciorul pe volan. ”Mare barosan! Boby de la Argeş!”

Foto: captură video

Poliţia din Galaţi a dispus efectuarea de verificări după ce în mediul on line a apărut o filmare, în care un poliţist din Argeş, care activează la o secţie rurală din judeţul Galaţi, apare conducând un autovehicul cu piciorul, în timp ce ascultă manele cu prietenii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi verifică o filmare apărută pe contul de Instagram al unui poliţist din Argeş, care lucrează în prezent la o secţie rurală din judeţul Galaţi. Pe imagini se vede cum tânărul conduce o maşină cu un picior, iar pe fundal se aud manele.

Din sens opus apar la un moment dat mai multe maşini, iar unul dintre prietenii poliţistului pune mâna pe volan pentru ca acesta să nu scape autovehiculul de sub control. Un alt tânăr prezent în maşină a filmat întreaga scenă, exclamând ”Mare barosan! Boby de la Argeş! Conduce cu un picior!”.

IPJ Galaţi s-a autosesizat în acest caz. ”Se fac  verificări în legătură cu această filmare. În funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale”, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţistul care apare în imagini a fost angajat anul trecut în Poliţie, fiind promoţia 2018 a şcolii de agenţi de poliţie a Ministerului Afacerilor Interne. Tânărul a fost repartizat la o secţie rurală din judeţul Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările