Un bărbat care lucra în Italia şi-a zdrobit în bătaie soţia pentru că începuse să bea şi nu se mai ocupa de gospodărie

Un bărbat care lucra în
Italia şi-a zdrobit în bătaie soţia pentru că începuse să bea şi nu se mai ocupa de gospodărie

FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 61 de ani a fost arestat preventiv pentru omor după ce şi-a ucis partenera de viaţă, nemulţumit că aceasta căzuse în patima băuturii.

Crimă în comuna gălăţeană Cudalbi. Un bărbat de 61 de ani, Gheorghe Miron, şi-a lovit soţia cu pumnii şi picioarele, iar apoi a lăsat-o să agonizeze în casă timp de o zi. A chemat ambulanţa abia când femeia era în stare critică, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-o salva viaţa.

”La data de 07.09.2021, în timp ce se afla la domiciliu şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat unui membru de familie (soţia acestuia), în mod repetat, lovituri cu picioarele şi cu pumnii, în zona capului şi în zona abdominală, cauzându-i multiple leziuni traumatice, printre care infiltrat hemoragic epicranian frontal şi ruptură splenică, leziuni care au cauzat decesul victimei”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Gheorghe Miron revenise recent acasă după ce a lucrat timp de mai mulţi ani în Italia. Bărbatul era extrem de nemulţumit de faptul că soţia sa, cu care are doi copii, începuse să bea, iar acest lucru a continuat şi după revenirea lui în comuna natală.

În plus, femeia nu s-ar mai fi ocupat de gospodărie aşa cum şi-ar fi dorit soţul său. În acest context, pe 7 septembrie, Gheorghe Miron a avut o nouă discuţie cu partenera sa de viaţă, iar la un moment dat şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească cu sălbăticie.

Tribunalul Galaţi a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele agresorului, care este cercetat acum pentru omor asupra unui membru al familiei. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

„Filmul“ uciderii unui agresor sexual de către o fată de 16 ani. Cum s-a ajuns la crimă VIDEO

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările