Un bărbat a distrus uşa de la apartamentul fostei concubine pentru că femeia nu a vrut să se împace cu el. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Un bărbat a distrus
uşa de la apartamentul fostei concubine pentru că femeia nu a vrut să se împace
cu el. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Foto: arhivă Adevărul

Pentru că a vrut să se împace cu fosta concubină spărgându-i uşa, un tânăr din Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi violare de domiciliu. Jandarmii l-au scos cu forţa din locuinţa femeii.

Un apel la numărul de urgenţă 112 efectuat marţi, 15 septembrie, în jurul orei 18,00, a direcţionat un echipaj de jandarmerie la o adresă din municipiul Tecuci, unde era reclamat un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 22 ani care se afla în apartamentul fostei concubine şi provoca scandal.

”În urma verificărilor efectuate şi din declaraţia reclamantei a rezultat faptul că bărbatul a venit la aceasta cu intenţia de a se împăca şi întrucât femeia nu a vrut să îi deschidă uşa, bărbatul a distrus-o şi a pătruns în apartament, fără acordul ei. Totodată, la rugăminţile femeii, bărbatul a refuzat să părăsească locuinţa şi a ameninţat-o permanent”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Bărbatul a fost scos afară din apartament de către jandarmi şi condus la sediul Poliţiei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu. Cercetările sunt continuate de către Poliţia municipiului Tecuci.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările