Traficant de droguri dat în urmărire internaţională, capturat la vama Oancea. Individul încerca să intre în România

Traficant de droguri dat în urmărire internaţională, capturat la vama Oancea. Individul încerca să intre în România

Vama Oancea. FOTO Arhiva Adevărul

Artiom A., în vârstă de 37 de ani, are cetăţenie dublă (română şi moldovenească) şi era dat în urmărire internaţională de sistemele judiciare din România şi Franţa.

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni cu droguri.

În data de 16 august 2016, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galaţi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în România, Artiom A., în vârstă de 37 de ani, persoană cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, pasager al unui autoturism marca Nissan.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, de către autorităţile din Franţa şi din România, pentru săvârşirea unor infracţiuni cu droguri.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările