Tânăr înjunghiat într-un cazinou din Galaţi, chiar lângă sediul Poliţiei. Agresorul a fost reţinut

Tânăr înjunghiat
într-un cazinou din Galaţi, chiar lângă sediul Poliţiei. Agresorul a fost reţinut

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, cu vârsta de 28 de ani, au fost protagoniştii unui incident violent petrecut într-un cazinou din Galaţi. În urma unui conflict spontan, unul dintre aceştia l-a lovit cu un cuţit pe celălalt tânăr, provocându-i mai multe plăgi tăiate în zona toracică, după care a dispărut.

Luni, 28 septembrie, un incident violent a avut loc în cazinoul de vizavi de sediul IPJ Galaţi. Doi tineri, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au luat la ceartă pe fondul unui conflict spontan.

La un moment dat, unul dintre aceştia a scos un cuţit şi l-a lovit de câteva ori în zona toracică pe celalălalt tânăr, după care a fugit. Victima  a ajuns la spital şi a fost operată de urgenţă, fiind stabilizată apoi hemodinamic şi respirator.

„Victima, un bărbat de 28 de ani, client al unui cazinou, a fost lovit cu un corp tăietor înţepător în zona stângă a toracelui  de către o persoană necunoscută, client al cazinoului. Poliţiştii au identificat prezumtivul agresor în persoană unui bărbat de 28 de ani din comuna Independenţa şi au stabilit că acesta şi victima nu se cunoşteau“, ne-a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar astăzi, 30 septembrie, va fi propus la arestare preventivă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un bătrân şi-a înjunghiat fiul în urma unui conflict spontan. Fratele victimei a anunţat Poliţia

Tânăr înjunghiat în fund după un conflict pentru o fată. Agresorul a fost prins de forţele speciale la 10 kilometri distanţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările