O nouă experienţă creativă la Teatrul „Gulliver”. Micuţii artişti vor confecţiona marionete personalizate

O nouă experienţă
creativă la Teatrul „Gulliver”. Micuţii artişti vor confecţiona marionete
personalizate

Foto: Teatrul ”Gulliver”

Creativitatea este neobosită şi cheful de joacă de neoprit la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, iar acum fiecare duminică reprezintă o nouă experienţă plină de culoare şi distracţie alături de noi prieteni, la Atelierul de joacă şi creaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 20 septembrie, începând cu ora 10,30, cei mici pornesc într-o minunată călătorie creativă unde învaţă să îşi exprime şi să îşi cultive imaginaţia, creativitatea şi să le transpună, prin intermediul unei teme de creaţie inedite, în pricepere şi îndemânare, completate de o doză considerabilă de inspiraţie şi ingeniozitate.

În această săptămână, micuţii artişti vor confecţiona împreună cu prietenii de la Teatrul „Gulliver” marionete personalizate, pe care le pot mânui şi cu care se pot juca apoi, transformându-se în mici maeştrii marionetişti. De altfel, dobândirea de noi abilităţi practice reprezintă unul din beneficiile majore oferite de participarea la Atelierul de joacă şi creaţie de la Teatrul „Gulliver”.

În completare, cei mici se vor bucura de super atmosferă, joacă şi distracţie prin intermediul momentelor artistice punctate de muzică şi dans. Atelierul de joacă şi creaţie de la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” ilustrează de fiecare dată cât de minunat este pentru cei mici să prindă în mreaja jocului culorile fascinante ale creaţiei.

Ca de obicei, toate materialele utilizate pentru realizarea temei de creaţie sunt puse la dispoziţie de către Teatrul „Gulliver”. Locurile la Atelierul de joacă şi creaţie sunt limitate (30 de locuri pentru copii şi 30 de locuri pentru adulţi) iar desfăşurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranţă şi distanţare socială în vigoare. Vârsta recomandată pentru activităţile din cadrul atelierului de creaţie este de minimum 5 ani.

Biletele pentru atelier se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita disponibilităţii. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile cu privire la activitatea şi programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum şi pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: