O adolescentă din Galaţi dependentă de droguri a încercat să se sinucidă

O adolescentă din Galaţi  dependentă de droguri a încercat să se sinucidă

Tânăra este internată în secţia de Neurochirurgie Foto: Adrian Obreja

Mama ei a murit, tatăl este plecat în Italia iar cu sora ei mai mare nu se înţelege.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea de viaţă a adolescentei Daniela Botcă, în vârstă de 16 ani, este de-a dreptul cutremurătoare. Trăieşte în Micro 40. Mama ei a murit în urmă cu trei ani, tatăl a plecat în Italia, iar singura persoană din familie pe care o mai are este doar sora ei. Daniela a abandonat şcoala în clasa aV-a. Cu sora ei mai mare are o relaţie tensionată, scandalurile şi bătăile dintre cele două fiind aproape zilnice.

Fata a intrat în lumea drogurilor, a devenit consumatoare, iar acum a ajuns în situaţia de a încerca să se sinucidă. Asta s-a întâmplat după ultima ceartă cu sora ei, când a ieşit pe balcon şi a sărit de la etajul 1.


„Mereu mă bate sora mea mai mare. Ultima dată m-a ameninţat cu un cuţit şi de frică am sărit de la balcon. Găseşte tot felul de motive să mă bată. Asta se întâmplă de mlt timp. Nu-i convine nimic la mine", spune copila.
Cât despre droguri, aceasta spune că a renunţat la ele.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările