Moldoveancă de 44 de ani, membră a unei bande de spărgători ce „opera” în Germania, reţinută în vama Oancea

Moldoveancă de 44 de ani, membră a unei bande de spărgători ce „opera” în Germania, reţinută în vama Oancea

Vama Oancea FOTO Poliţia de Frontieră

Pe numele femeii era emis un mandat de urmărire internaţională după ce autorităţile din Germania au eliberat un mandat de arestare „pentru săvârşirea de  infracţiuni contra proprietăţii”. Moldoveanca face parte din una dintre numeroasele bande de estici care fac ravagii prin Europa Centrală.

Încă un urmărit internaţional a fost prins pe raza judeţului Galaţi. De data aceasta este vorba despre o femeie de 44 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, care era dată în urmărire de autorităţile din Germania.

Pe numele ei era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea „mai multor  infracţiuni contra proprietăţii” pe teritoriul Germaniei şi, posibil, şi pe teritoriul altor state din centrul Europei. Se pare că basarabeanca este membră a unei bande specializată în spargeri de locuinţe şi de sedii de firme.

Femeia a fost capturată de poliţiştii de frontieră în vama Oancea, în data de 25 iunie 2019, în jurul orei 7.00, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară.

Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galaţi, în vederea punerii în executare a mandatului, precum şi a extrădării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: