Cocaină şi canabis provenite din Germania, vândute la Galaţi. Captură impresionantă de droguri în urma percheziţiilor

Cocaină şi canabis
provenite din Germania, vândute la Galaţi. Captură impresionantă de droguri în
urma percheziţiilor

O parte din cocaină descoperită de anchetatori Foto: DIICOT

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuare neautorizată de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Pe 5 octombrie, respectiv 8 octombrie, procurorii DIICOT Galaţi au reţinut 3 persoane pentru 24 de ore, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată şi efectuare neautorizată de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive în formă continuată.

”În cauză s-a reţinut faptul că doi inculpaţi au desfăşurat activităţi de comercializare de canabis, cocaină şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza judeţului Galaţi, o parte dintre aceste droguri provenind de pe teritoriul Germaniei, iar o altă parte fiind achiziţionate de la cel de-al treilea inculpat ce desfăşura activităţi de trafic de droguri pe raza judeţului Cluj”, au precizat procurorii DIICOT.

Pe 5 octombrie, procurorii DIICOT Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi, în urma cărora au fost ridicate 700 de grame de canabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37.000 de lei, 1.450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft şi 3 arme albe.

Trei zile mai târziu, anchetatorii au indisponibilizat un colet ce conţinea cantitatea de un kilogram de canabis, iar apoi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza judeţului Cluj, a unui bărbat, imediat după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat contravaloarea coletului.

În aceeaşi zi a fost efectuată o altă percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate două pungi vidate ce conţineau 30 de grame de marijuana, două cântare electronice, o armă airsoft, precum şi sumele de 48.530 de lei, 300 de dolari şi 335 de euro. Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a celor trei suspecţi de trafic de droguri pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Patru kilograme de droguri, descoperite la Perieţi. De unde fusese expediat coletul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările