Bărbatul care a nenorocit pe viaţă doi soţi. I-a bătut până la desfigurare, după ce femeia i-a reproşat c-a agresat-o sexual

Bărbatul care a
nenorocit pe viaţă doi soţi. I-a bătut până la desfigurare, după ce femeia i-a reproşat c-a agresat-o sexual

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 50 de ani a zdrobit în bătaie o familie pentru că femeia i-a reproşat că i-a făcut avansuri sexuale. Individul era băut şi fusese condamnat anterior pentru tentativă la omor.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Ionel Angheluţă, un gălăţean de 50 de ani, la 10 ani şi 3 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătorii l-au obligat pe bărbat să plătească şi 21.446 de lei către Spitalul de Urgenţă din Galaţi în contul celor peste 100 de zile de îngrijiri medicale pe care le-au primit victimele, dar şi daune morale de 23.000 de lei pentru suferinţele fizice şi psihice pricinuite victimelor, dar şi copiilor acestora.

Faptele care i-au adus condamnarea s-au petrecut pe 3 decembrie 2017 şi au şocat comunitatea din comuna gălăţeană Rediu. Ionel Angheluţă s-a întâlnit pe o uliţă din sat cu doi consăteni, soţ şi soţie, iar femeia i-a reproşat acestuia că i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu câteva luni în urmă.

Individul, care este recidivist, fiind condamnat în 2002 pentru tentativă la omor, s-a enervat peste măsură, fiind şi sub influenţa alcoolului, şi a hotărât să le aplice o corecţie celor doi. A luat o bâtă şi l-a lovit pe bărbat în zona capului şi apoi peste corp până când acesta s-a prăbuşit în stare de inconştienţă la pământ.

Femeia a ţipat după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o. În schimb, Ionel Angheluţă a decis să îi dea şi ei o lecţie. Cu aceeaşi bâtă a lovit-o de două ori, suficient totuşi ca să o lase şi pe aceasta inconştientă.

Deşi victimele sângerau abundent, agresorul le-a târât trupurile într-un şanţ de pe marginea drumului şi le-a abandonat acolo. După aproximativ patru ore, trupurile acestora au fost găsite de un consătean, fiind deja acoperite de brumă, dar, din fericire, încă trăiau.

Au fost transportate imediat la spital, iar medicii au reuşit să le salveze viaţa. Conform raportului medico-legal, bărbatul a suferit leziuni cerebrale, contuzii cerebrale şi fracturi în urma loviturilor, pentru care au fost necesare 75-80 de zile de îngrijiri medicale, iar soţia acestuia a suferit traumatisme craniene, fractură facială, hematoame epicraniene şi o contuzie la umăr, pentru vindecarea cărora au fost necesare 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul şi-a recunoscut faptele, motivând că a fost scos din minţi de acuzaţiile femeii, care conform spuselor sale nu ar fi fost adevărate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările