Trei şcoli din Focşani, afectate de apariţia cazurilor de COVID-19. Sute de elevi vor face ore de acasă

Trei şcoli din Focşani, afectate de apariţia cazurilor de COVID-19. Sute de elevi vor face ore de acasă

Şcoala Ion Basgan din Focşani

Cursurile au fost suspendate temporar, pentru 14 zile, prin aviz de la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, fiind informat şi Inspectoratul şcolar

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea cursurilor şcolare în instituţiile de învăţământ în care s-au confirmat mai multe cazuri de COVID-19.

Astfel, miercuri seara era decisă suspendarea cursurilor şcolare pentru Clasa a II-a C, Clasa a III-a C şi Clasa a VIII-a C, din cadrul Şcolii Gimnaziale "Ion Basgan”, din municipiul Focşani şi s-a dispus menţinerea măsurilor de suspendare a cursurilor şcolare pe o perioadă de 14 zile.

Reluarea cursurilor şcolare care presupun prezenţa "faţă în faţă” pentru clasa/unitatea de învăţământ menţionată, suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obţinerea avizului Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea unităţii de învăţământ şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea.

Între timp, alte două şcoli sunt afectate de cazuri de COVID-19 în rândul profesorilor. Este vorba de Şcoala Duiliu Zamfirescu, unde au fost suspendate cursurile în şase clase şi Şcoala Ştefan cel Mare, unde există patru clase unde elevii au fost trimişi acasă, urmând ca lecţiile să se facă online. 

Vă mai recomandăm:

Masca va fi purtată în toate spaţiile publice din Vrancea. Ce decizii au mai luat autorităţile în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Scenariu galben pentru toţi elevii dintr-o comună vrânceană unde coronavirusul face ravagii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările