Isteria coronavirusului provoacă şi situaţii amuzante. Un bărbat venit din Italia s-a izolat singur deşi nu călcase în zonele afectate

Isteria coronavirusului provoacă şi situaţii amuzante. Un bărbat venit din Italia s-a izolat singur deşi nu călcase în zonele afectate

Coronavirusul a creat multă panică în populaţie

În Vrancea, sunt 47 de persoane cărora li s-a recomandat izolare timp de 14 zile, chiar dacă nu prezintă simptomatologie specifică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică a anunţat că la nivelul judeţului Vrancea sunt 47 persoane care au declarat că au călătorit în zonele de risc din Italia, acestora recomandându-li-se izolare la domiciliu timp de 14 zile.

Printre acestea se află şi un bărbat sosit de curând din Peninsulă, care a decis să se izoleze singur, deşi nu a trecut niciun moment prin zonele afectate. Prefectul Gheorghiţă Berbece a luat legătura cu el şi i-a transmis că a procedat corect.

"Prefectul Berbece a discutat telefonic cu un cetăţean care s-a izolat voluntar, chiar dacă nu trecuse prin zonele de risc din Italia, constatând că schimbul de informaţii a fost corect şi complet din ambele părţi, simţul său civic fiind demn de laudă", a precizat reprezentantul Guvernului pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: