UPDATE Bărbatul care şi-a violat fiica de 14 ani, arestat preventiv. Copila ar fi fost agresată sexual de mai multe ori

UPDATE Bărbatul care şi-a violat fiica de 14 ani, arestat preventiv. Copila ar fi fost agresată sexual de mai multe ori

Tot mai multe copile cad victime agresorilor sexuali

În cursul zilei de vineri, individul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de a fi arestat preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Magistraţii de la Judecătoria Focşani au decis vineri arestarea preventivă a bărbatului de 39 de ani, din Ivănceşti, comuna Boloteşti, acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani.

"În baza art. 226 alin.1 şi 2 C.pr.pen., cu referire la art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului V.C., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1, 2 şi alin. 3 lit. b) şi c) din C.pen. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3 IULIE 2020, ora 21:00, când expiră reţinerea ?i până la data de 1 AUGUST 2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu (avocat Dragovici Cristian cu delegatie pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 1209/03.07.2020 emisă de Baroul Vrancea), în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului de Justiţie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 03.07.2020, ora 15.30", se arată în decizia magistraţilor.

Un bărbat din Vrancea, din Ivănceşti, comuna Boloteşti, este cercetat de poliţie pentru că şi-ar fi violat fiica de 14 ani.

Fapta s-ar fi întâmplat, în mod repetat, în timp ce mama copilei era plecată de acasă. Joi, după atâtea umilinţe, fata a sunat la 112 iar tatăl ei, revenit de nu multă vreme din Italia, a fost ridicat de poliţişti şi reţinut. 

”Un bărbat care ar fi săvârşit infracţiunea de viol a fost depistat de poliţişti în urma investigaţiilor efectuate. Bănuitul, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut de poliţişti. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în noaptea de 1/2 iulie a.c., ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, împotriva voinţei sale, în timp ce se afla la domiciliu. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Focşani cu propunere de arestare preventivă”, potrivit IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Focşănean, arestat după ce a violat şi filmat o fetiţă de 10 ani. Procurorii au găsit imagini incredibile salvate de individ în laptop

Bărbat anchetat pentru pornografie infantilă. Şi-a fotografiat nepoatele de 5 şi 7 ani în ipostaze sexuale explicite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: