Adio taxă pe apa de ploaie. Cătălin Toma: „Vom anunţa exact ziua când CUP va elimina taxa de pe facturi” VIDEO

Adio taxă pe apa de ploaie. Cătălin Toma: „Vom anunţa exact ziua când CUP va elimina taxa de pe facturi” VIDEO

Vrâncenii nu vor mai plăti apa de ploaie

Procedura aleasă este de anulare şi a fost discutată cu conducerea Companiei de utilităţi Publice Vrancea, operatorul de apă canal din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taxa pe apa pluvială din Vrancea va fi eliminată din facturile cetăţenilor. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, care spune că s-a găsit formula juridică pentru eliminarea ei.

„De când am preluat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea am avut numeroase sesizări, audienţe, plângeri privind taxarea ilegală, cum spun focşănenii sau locuitorii din Mărăşeşti, privind taxa pluvială facturată de CUP. Sincer, am făcut apel la experienţa juriştilor,care împreună cu echipa am găsit formula, astfel încât de azi am demarat toate procedurile legale pentru a anula această taxă pluvială. Asta înseamnă că în cel mai scurt timp urmează să vă anunţăm exact ziua de când CUP va elimina taxa de pe facturile cetăţenilor care suportă această facturare inechitabilă”, a spus Cătălin Toma.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Bani europeni aruncaţi pe apa sâmbetei la Focşani. Locatarii din Sud îşi parchează maşinile în lac

Taxa pe apa de ploaie îi rupe la portofel pe orăşenii care stau la case. Detaliile unei situaţii juridice absurde

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările