VIDEO Clipul viral care a amuzat Internetul. "Mihai Gâdea" din India şi vacile fără ruşine

VIDEO Clipul viral care a amuzat Internetul.

Mihai Gâdea are o sosie în India. FOTO Captură Video

Mihai Gâdea a ajuns la coada vacii? Asta au spus cei care au văzut acest video viral. Un reporter de televiziune care seamănă foarte bine cu prezentatorul tv de la noi a devenit vedetă online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul apare îmbrăcat la costum şi cravată şi poartă o pereche de ochelari de vedere. El face un reportaj despre vacile din India, a căror sacrificare a fost interzisă prin lege. Atunci când apare în imagine el vorbeşte telespectatorilor despre faptul că legea se aplică şi în Maharashtra - al doilea cel mai mare stat din India. 
 
În momentul în care sosia lui Mihai Gâdea vrea să detalieze informaţiile despre sacrificarea bovinelor, el este întrerupt de producător care îl face atent la gestul vacilor din spatele său. 
 
Animalele îşi făceau nevoile în plină stradă şi, cu toate că un indian, nu poate să le mustre pentru gestul lor, imaginile nu erau potrivite pentru o televiziune cu audienţă internaţională.
 
Amuzat, "Mihai Gâdea" de India se opreşte din relatarea lui după doar câteva secunde, iar filmarea este întreruptă.

Cei care au urmărit clipul pe Internet spun că omul de televiziune de la Antena 3 şi-a găsit sosia perfectă în India. Alţii au remarcat că reporterul din Asia are până şi gesturile lui Mihai Gâdea. "Mişcă la fel din mâini şi are acelaşi ton", spune un utilizator pe Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările