Senzor de incendiu, declanşat la Spitalul de Urgenţă. Pacienţi evacuaţi

Senzor de incendiu, declanşat la Spitalul de Urgenţă. Pacienţi evacuaţi

O alarmă de incendiu de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a determinat evacuarea pacienţilor din Unitatea de Primiri Urgenţe.

Alarma a pornit în seara de miercuri, 13 noiembrie, în jurul orei 17.50, provocând starea de alertă privind siguranţa pacienţilor şi a personalului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

„A fost un senzor la etajul 3. Nu s-a confirmat niciun incendiu sau altă situaţie de urgenţă. Alarma a fost declanşată de un senzor de la alarma de incendiu, motivul fiind unul tehnic.

La locul solicitarii s-au deplasat din cadrul Detaşamentului Fripis 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă şi 9 subofiţeri. Colegii au verificat fiecare etaj şi fiecare zonă în care sunt instalaţi senzori de incendiu, fără să găsească vreo problemă“, a transmis ISU Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Efectul Hagi: tirada Regelui a zguduit Spitalul Constanţa. Două secţii pot fi închise de la 1 octombrie 

Constanţa, făcută praf. Stelian Tănase, îngrozit de aspectul oraşului: „Arată ca după un lung război şi ocupaţie străină“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: