Radu Mazăre aduce Revoluţia Cubaneză la carnavalul de anul viitor din Mamaia

Radu Mazăre aduce
Revoluţia Cubaneză la carnavalul de anul viitor din Mamaia

Radu Mazăre are de ales pentru carnavalul de anul viitor între Fidel Castro şi Che Guevara

Primarul Radu Mazăre a anunţat marţi că anul viitor intenţionează să aducă Revoluţia Cubaneză la carnavalul Mamaia. El a spus că deocamdată nu a definitivat lista personajelor pe care le va interpreta în 2015, dar că sigur va fi unul dintre Fidel Castro sau Che Guevara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carnavalul din Mamaia se apropie de final, pe data de 30 august este ultima reprezentaţie din această vară. Radu Mazăre a început deja să se gândească la rolurile din 2015, iar lista este în continuare deschisă. Până acum el spune că se va costuma ori în Fidel Castro, ori în Che Guevara.

“Sigur o să fie o ediţie cu Cuba şi Revoluţia Cubaneză. Eu nu ştiu cine am să fiu, dacă am să fiu Fidel sau Che Guevara. Cu siguranţă că voi avea un invitat de vază care să-l întruchipeze pe celălalt”, a spus Radu Mazăre. Întrebat dacă şi Nicolae Ceauşescu va fi personaj la ediţia de anul viitor a carnavalului, Mazăre a spus că nu a luat încă o decizie în privinţa acestuia. “Mă mai gândesc la Ceauşescu”, a spus Mazăre.

Primarul Constanţei a interpretat mai multe personaje la carnavalul Mamaia în ultimii ani. El a fost spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul. În această vară Radu Mazăre a întruchipat până acum două personaje, este vorba de împăratul roman Cezar şi domnitorul Ştefan cel Mare, iar pe 30 august va fi Ramses. Ultima ediţie a acestui an se anunţă şi printre cele mai spectaculoase, având în vedere că carnaval vor fi aduse mai multe animale de la un circ.
 

Citiţi şi: 

FOTO Carnavalul copiilor la Mamaia. Mini Miss şi Mini Mister Litoral 2014 la Fashion Summer Festival

Radu Mazăre, faraonul de la malul Mării Negre. La următoarea ediţie a carnavalului, edilul se va costuma în Ramses

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările