Protest al iubitorilor de animale. Mitingul are loc în faţa Direcţiei Sanitar-Veterinare Constanţa

Protest al iubitorilor de animale. Mitingul are loc în faţa Direcţiei Sanitar-Veterinare Constanţa

Câini închişi la biobază Foto Adevărul

Iubitorii de animale vor picheta joi, 4 septembrie, ora 14, sediul Direcţiei Sanitar-Veterinare din Constanţa. Ei vor protesta la adresa uciderii a 200 câini fără stăpân.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Activitatea biobazelor din Mangalia şi Eforie Sud a fost suspendată de DSV, dar aici continuă exterminarea animalelor. Oamenii au fost martori la aceste atrocităţi. Vrem să oprim acest masacru“, spun apărătorii animalelor.

Ei arată că 200 câini au fost ucişi ilegal în mai puţin de două luni în biobazele din Mangalia şi Eforie Sud. „Avem informaţii care arată că 100 dintre aceste biete animale au fot exterminate într-o perioadă în care activitatea biobazei din Mangalia a fost suspendată de către Direcţia Sanitară Veterinară Constanţa. Am sesizat şi am cerut ajutorul la 4 instiituţii ale statului român. Martorii din Mangalia la atrocităţile comise asupra câinilor fără stăpân vor protesta în faţa sediului Direcţiei Sanitare Veterinare Constanţa.

Şi noi, constănţenii care mai credem în lege şi care vrem să facem ceva pentru a opri acest masacru, vom fi acolo în faţa sediului DSV Constanţa pentru a cere acestei instituţii plătite din bani publici să îşi facă treaba! Joi 4 septembrie, ora 14.00, ieşim în stradă. Cerem public acestei instituţii să pună punct abuzurilor!“, afirmă organizatorii de la Baricada Verde.

Vă mai recomandăm

Terapie cu câini pentru copiii cu probleme, la Constanţa. Sunny este preferatul celor mici

VIDEO Masacru la Constanţa. Maidanezi împuşcaţi în cap, găsiţi la marginea oraşului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările