Primăria Constanţa va difuza pe pagina de Facebook un program de antrenamente online

Primăria Constanţa va difuza pe pagina de Facebook un program de antrenamente online

FOTO: Primăria Constanţa

Primăria municipiului Constanţa va difuza un program de antrenamente online. Va face acest lucru în fiecare zi de duminică.

Cei din primărie spun că „este esenţial să păstrăm un stil de viaţă sănătos şi echilibrat în această perioadă marcată de multe restricţii.

Sportul asigură o stare de bună dispoziţie, un somn mai odihnitor, reduce stresul şi anxietatea şi consolidează memoria şi funcţiile cognitive.”

De aceea, Primăria Constanţa propune săptămânal un program de antrenamente online care să ofere o alternativă provizorie la vechile activităţi sportive. „Chiar dacă nu mai putem merge la o sală de sport, putem exersa acasă”, arată reprezentanţii primăriei.

Mai mulţi instructori avizati şi-au exprimat entuziasmul unei noi provocări şi au pregătit o serie de antrenamente pentru dumneavostră.

„Aşadar, în fiecare duminică, de la ora 09.00, pe pagina de facebook a Primăriei Constanţa, vă invităm să facem mişcare împreună”, se arată într-un comunicat al administraţiei publice.

Citeşte şi:

Primăria Constanţa vrea să recupereze prejudiciul de 20 de milioane euro din Dosarul retrocedărilor

Amenzi până la 1.000 de lei pentru constănţenii care îşi usucă rufele în exteriorul imobilelor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările