Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa îmbrăcat jumătate în salopetă şi jumătate în halat de medic

Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa îmbrăcat jumătate în salopetă şi jumătate în halat de medic

Insolita apariţie a omului de afaceri FOTO news.ro

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, şi-a anunţat sâmbătă seara, candidatura la Primăria Constanţa ca independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 1 august, la deschiderea oficială a Complexului Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, Mohammad Murad a făcut şi anunţul legat de candidatura la Primăria Constanţa. „Voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, a declarat preşedintele FPTR la inaugurarea Complexului de la Olimp. 

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, a declarat preşedintele FPTR. 
 
Omul de afaceri a spus că, dacă va fi ales primar, Constanţa va arăta ca acest loc. „Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a spus Mohammad Murad. El va candida sub sloganul „Un primar care te ascultă“.
 
Pentru funcţia de primar al Constanţei şi-au anunţat candidatura până în prezent senatorul PNL Vergil Chiţac, deputatul USR Stelian Ion, fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, fostul preşedinte al Asociaţiei Litoral- Delta Dunării, Corina Martin.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: