Premierul Ludovic Orban: „Deocamdată nu am intenţia de a amâna alegerile locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a susţinut la Constanţa o conferinţă de presă în care a abordat şi tema amânării alegerilor locale.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi, 23 iulie, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.112 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Ţinând cont că numărul cazurilor creşte de la o zi la alta, premierul Ludovic Orban a declarat că încă nu s-a gândit la amânarea alegerilor locale.

„Deocamdată nu am intenţia de a amâna alegerile locale. Ne concentrăm să ne mobilizăm la capacitate maximă pentru a opri răspândirea epidemiei şi toate acţiunile pe care le facem sunt în acest sens. Este prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor”, a spus premierul.

De asemenea, Ludovic orban a declart că se lucrează la o evaluare a riscurilor a ceea ce presupune campania electorală şi activitatea de votare.

„Se poate face o campanie electorală care să evite adunările publice, să evite contactul direct, se poate face campanie în spaţii deschise, în media sau online. Şi secţile de vot se pot organiza astfel încât să nu existe riscul de răspândire al virusului”, a mai spun premierul.

Ludovic Orban a efectuat joi, 23 iulie, o vizită în judeţul Constanţa, iar printre obiectivele trecute pe agenda de lucru a fost şi Cazinoul din Constanţa.

Citeşte şi:

Afaceriştii de la Polaris, trimişi în judecată de DNA. De ce sunt acuzaţi

Două aparate de ventilaţie mecanică, donate Spitalului Militar Constanţa. Gestul aparţine unui fost căpitan

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite