Ionuţ Cornel Ionescu, fost director Unifarm, numit manager interimar la Spitalul Judeţean Constanţa

Ionuţ Cornel Ionescu, fost director Unifarm, numit manager interimar la Spitalul Judeţean Constanţa

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Fostul director al Unifarm Ionuţ Cornel Ionescu a fost numit de către Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Ştiri pe aceeaşi temă

Mandatul fostului manager Ioan Tiberiu Tofolean s-a încheiat, în locul său fiind numit Ionuţ Cornel Ionescu.   
 
“După un mandat interimar de şase luni al domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, la conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, prin dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a fost numit manager interimar domnul Ionuţ Cornel Ionescu”, se arată în comunicatul CJ Constanţa. 
 
Ionuţ Cornel Ionescu a fost manager al Spitalului Clinic CF Constanţa şi director general al Unifarm. 
 
„Noul manager va continua politica investiţională a conducerii CJC care vizează atât reabilitarea cât şi dotarea secţiilor din spital, având ca scop implementarea cu celeritate a măsurilor de creştere a încrederii populaţiei în capacitatea instituţiei sanitare de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a mai precizat Consiliul Judeţean Constanţa.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările