Călători amendaţi pentru nepurtarea măştii de protecţie

Călători amendaţi pentru nepurtarea măştii de protecţie

Poliţist în Gară FOTO: FB/OPFER

Persoanele amendate de poliţişti au fost surprinse fără mască de protecţie în zona gărilor sau în trenurile de călători.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zilele de weekend, 7-9 august, poliţişti şi din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au desfăşurat acţiuni pentrul menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică dar şi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2, în zona staţiilor de cale ferată cât şi pe canalele navigabile .

„Astfel, peste 50 de poliţişti au legitimat aproximativ 250 de persoane, fiind aplicate 109 sancţiuni, în valoare de 41.250 de lei, dintre care 60 la Legea 55/2020, pentru nepurtarea măştii de protecţie, 37 la Legea 61/1991 şi 7 la O.U.G. 195/2002”, transmite IPJ Constanţa.

Cei amendaţi pentru nepurtarea măştii de protecţie au fost surprinşi în trenurile de călători sau în zona gărilor.

Totodată, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa au depistat 2 persoane, care ar fi intenţionat să pescuiască cu o plasă monofilament, în lungime de 120 de metri, pe râul Bala, din judeţul Călăraşi.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj piscicol.

Citeşte şi:

Amenzi pe litoral. Medicii veterinari verifică unităţile de alimentaţie publică

Turişti înghiţiţi de mare. Unul a fost scos la mal, dar era deja mort. Altul a dispărut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările