„Amoled“, tânărul mort în accidentul de la Tariverde, a fost înmormântat. „Dacă într-o zi viteza mă va omorî, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam“

„Amoled“, tânărul mort în accidentul de la Tariverde, a fost 
înmormântat. „Dacă într-o zi viteza mă va omorî, să nu plângeţi, pentru 
că eu zâmbeam“

Amoled, la Liceul de Telecomunicaţii FOTO Facebook

Mihai Alexandru Adămuţ, de 19 ani, a fost înmormântat marţi. Dricul purtând trupul lui neînsufleţit a făcut un scurt popas la Liceul de Telecomunicaţii din Constanţa, acolo unde era elev.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 17 martie, cu câteva zile înainte de a muri, el a postat pe Facebook cuvintele „Dacă într-o zi viteza mă va omorî, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam“ a lui Paul Walker, actorul din „Fast and Furios“.

Pe pagina lui de socializare curg mesajele de condoleanţe. Unii sunt furioşi. „Asta să fie învăţare de minte pentru toţi ăştia care iau permisul de două zile şi se cred în Fast and furious“. Altul spune: „Cel puţin dacă era el la volan… dar din inconştienţa altora, el a plătit cu viaţa“.

„Fapta-i consumată… nimic nu îl mai aduce înapoi… să sperăm ca berna să îşi revină… şi pentru toţi cei care sunt incapabili să se suie la volan… să meargă cu RTC-ul sau pe jos“, este îndemnul unui prieten.

Foştii prieteni îşi aduc aminte de clipele petrecute împreună: „Mai ştii când râdeam de pepenii lui bunică-tu'? Mai ţii minte când ne strângeam asta-vara la fântână şi făceam cea mai mare caterincă? O să ne fie dor de tine, ai grijă acolo sus“.Accidentul în care a murit Mihai Alexandru Adămuţ a avut loc duminică seara pe DN 22 care leagă Tulcea de Constanţa. Mihai Alexandru Adămuţ, poreclit Amoled, de 19 ani, a murit pe loc, iar Berta A., de 19 ani, este grav rănită şi este internată la spital.

În jurul orei 17.00, un tânăr de 20 de ani, Ilmaz Abdula, arbitru asistent, conducea un autoturism dinspre Tulcea spre Constanţa.

În zona Tariverde a încercat să depăşească o coloană de autovehicule, însă a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, după care s-a răsturnat.

Cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au ajuns la locul tragediei. Medicii au încercat să-i salveze viaţa tânărului care ocupa locul de lângă şofer. Era în stop cardio-respirator şi s-a stins la scurt timp.

Din fericire, Berta, fata care se afla cu ei, şi-a revenit şi este conştientă, însă era grav rănită şi va mai sta o perioadă în spital.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările