VIDEO Cum a ajuns o căţeluşă din Australia mamă pentru un pui de oposum

VIDEO Cum a ajuns o căţeluşă din Australia mamă pentru un pui de oposum

Căţeluşa Molly şi oposumul FOTO: https://www.9news.com.au

O căţelusă din rasa Beagle a adoptat în urmă cu câteva săptămâni un pui de oposum. Inedita întâmplare s-a petrecut la o fermă din sud-vestul Australiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

O căţeluşă a adoptat un pui de oposum în urmă cu câteva săptămâni. Stăpânii lui Molly au observat inedita prietenie şi povesteau pentru DailyMail că animăluţele sunt inseparabile.

Potrivit sursei citate, lui Molly i-au murit puii la naştere, iar la scurt timp a dat peste un pui de oposum în generoasa curte pe care o au proprietarii ei. Puiul de oposum fusese abandonat. Întâlnirea cu oposumul ar fi binedispus-o pe Molly, susţin proprietarii ei pentru DailyMail: „A ajutat-o cu siguranţă pe Molly, amândoi au nevoie unul de altul, deci este o relaţie fantastică“.

Cei doi se plimbă prin grădină, iar oposumul stă pe spatele căţeluşei. Oposumul mai doarme ziua în copaci. „Molly stă sub copac în timp ce oposumul doarme şi aşteaptă!“, au mai precizat stăpânii lui Molly pentru 9news.com.au.

credit video: Youtube Nine News Australia

Mai puteţi citi:

VIDEO Povestea emoţionantă a câinelui pitbull-teckel ajuns ambasadorul unei asociaţii pentru animalele din SUA

Faimoşi şi pe cale de dispariţie: povestea gardienilor Corgi, câinii care sunt alături de Casa Regală Britanică de aproape un secol

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: