O propunere complexă pentru amenajarea locuinţei, a spaţiilor în cel mai autentic stil italian. Echipa Sacco te invită să le descoperi pasiunea pentru designul interior, object design şi arhitectură modernă. De asemenea, te invită în o nouă locaţie, un spaţiu dedicat întâlnirii dintre designeri şi clienţii lor.

Odată cu creşterea nivelului de trai în România şi cu însuşirea unor standarde de locuire din ce în ce mai ridicate, tot mai mulţi români apelează la serviciile designerilor şi arhitecţilor când vine vorba de amenajarea locuinţelor proprii şi crearea unor spaţii care să-i reprezinte. Arhitectura de interior înglobează designul interior, cu capacitatea sa creativă de a alege finisajele, mobilierul, corpurile de iluminat şi detaliile, iar împreună spun studiile, pot creşte valoarea unei proprietăţi cu până la 40 %.

Walter Sacco, proprietarul firmei de consultanţă şi design interior Sacco Design, din Cluj Napoca se diferenţiază de restul competitorilor de pe piaţă prin dialogul permanent cu clientul pe tot parcursul amenajării. El depune toate eforturile pentru a reuşi să ajungă, împreună cu clientul, într-o situaţie de tip win-win, în care rezultatul amenajării să fie unul unitar, modern şi care să respecte principiile de bază ale esteticii. Şi tototdată să creeze o locuinţă în care proprietarii se regăsesc. Vizualizarea 3D fotorealistă este o altă metodă prin care cei de la Sacco Design reuşesc să prezinte clienţilor felul în care urmează să fie amenajate spaţiile acestora înainte de a se începe implementarea acestora.

Designul italienesc - o reţetă clasică a calităţii şi succesului

Al doilea mod prin care aceşti designeri clujeni ies în evidenţă este caracterul premium al amenajărilor propuse de ei. Prin aceasta înţelegem calitatea materialelor şi a procesului de creaţie, care este parte integrantă din toate activităţile studioului de design în scopul obţinerii unui rezultat final unic, personalizat pe nevoile fiecărui client.

Noi ne diferenţiem în principal prin calitatea amenajărilor la care lucrăm. Oricine parcurge portofoliul nostru, îşi dă seama că nu lucrăm cu jumătăţi de măsură. Designurile pe care le propunem sunt întotdeauna spectaculoase şi, îmi permit sa spun, «timeless». Asta şi pentru că ascultăm activ ideile şi dorinţele clienţilor noştri şi încercăm să le integrăm într-un mod cât mai organic în designul final. Toate colaborările pornesc de la o primă întâlnire, în care ne cunoaştem, în care beneficiarul înţelege rolul designerului, modalitatea de lucru şi etapele proiectului. Astfel încât amenajarea să transpună cât fidel personalitatea proprietarului şi acesta să fie cu adevărat mândru de rezultatul final, să simtă că a contribuit în mod real la acesta“, ne-a spus Walter Sacco.

Această cultură unică a designului de interior, care creează armonie şi echilibru este vizibilă în toate proiectele Sacco Design. Amenajările deosebite sunt complementate de obiectele de design, de amenajare fabricate prin procese automatizate sau manual de către meşteşugari autorizaţi folosind tehnologii inovatoare, de ultimă generaţie. Nu în ultimul rând, toate obiectele de mobilier şi materialele de construcţie începând de la parchet, gresie, faianţă, mobilier, corpuri de iluminat şi multe altele provin de la producători italieni, recunoscuţi pentru calitatea meşteşugărească şi estetica impecabilă a creeaţilor produse de aceştia.

Echipa Sacco este formată din 6 designeri şi arhitecţi, susţinuţi de o comunitate de specialişti în domeniu şi pune la dispoziţie toate materialele necesare unui proiect de design. Vă invităm să le consultaţi site-ul şi paginile de social media sau să îi vizitaţi la noul spaţiu de pe Strada Someşului Nr. 48, Cluj-Napoca, pentru a vă asigura de deschiderea lor. Cu ajutorul lor, veţi putea transforma orice spaţiu într-o locuinţă premium, care să vă satisfacă idealurile estetice şi funcţionale pentru mulţi ani.