Primul concert al lui Demis Roussos la Cluj. Mai sunt bilete de vânzare

Primul
concert al lui Demis Roussos la Cluj. Mai sunt bilete de vânzare

Demis Roussos  FOTO: arhiva Adevărul

Artistul care a primit zeci de discuri de platină, Demis Roussos va concerta sâmbătă, 7 decembrie, pentru prima dată la Cluj-Napoca. Evenimentul va începe la ora 19.00, la Sala Sporturilor. Preţul unui bilet este, în funcţie de locul din sală, de la 99 la 299 de lei.

Demis Roussos a abordat de-a lungul carierei sale genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv. Are o  discografie impresionantă şi zeci de discuri de platină primite.

Pentru el, România este ca a doua casă. Puţină lume ştie că prima sa soţie este româncă.

Cântăreţul s-a născut în Egipt, la 15 iunie 1946, din părinţi greci expatriaţi. La începutul anilor '60, familia a decis să se întoarcă acasă, iar în Egipt, tânărul Roussos a început să cânte în trupe locale după ce înainte studiase trompeta şi a cântat în corul bisericii.

În anii '70 a lansat cunoscutele hituri "This Time It Isn't Au revoir", "Happy To Be On An Island In The Sun", "My Reason", "My Friend The Wind".

Cei care vor să îl asculte live îşi mai pot cumpăra bilete pe site-ul myticket.ro, în magazinele Diverta şi în Iulius Mall Cluj.

Mai puteţi citi:

VIDEO Demis Roussos revine la Bucureşti cu un concert de Sărbători

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările