Nicu Alifantis sare în apărarea lui Dan Bittman. „Ce dacă rock-ul a fost mereu protestatar? Mai bine să nu ai păreri în ţara asta”

Nicu Alifantis sare în apărarea lui Dan Bittman. „Ce dacă rock-ul a fost mereu protestatar? Mai bine să nu ai păreri în ţara asta”

Nicu Alifantis a intervenit în favoarea lui Dan Bittman. FOTO Eduard Enea

Cunoscutul artist s-a arătat deranjat de atacurile asupra lui Dan Bittman, după ce solistul trupei Holograf afirmase că unele dintre restricţiile impuse de autorităţi sunt exagerate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacat şi ironizat inclusiv de către unii dintre colegii săi muzicieni, Dan Bittman primeşte un sprijin nesperat din partea lui Nicu Alifantis. Cunoscut ca o persoană foarte echilibrată, care s-a ţinut mereu la distanţă de orice scandal, Alifantis a fost deranjat de amploarea scandalului şi de linşajul mediatic la care a fost supus din anumite direcţii Dan Bittman, mai ales că acesta nu a pus sub semnul întrebării existenţa virusului sau epidemia, ci doar anumite date controversate şi o parte dintre restricţii. 

„Iată că tradiţionala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i aşa, Dane? Şi ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?...  Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în ţara asta!”, a scris Alifantis pe Facebook.
 
 
Postarea sa a atras sute de comentarii, aproape 900, în doar câteva ore şi a avut peste 100 de distribuiri. Aşa cum era de aşteptat, au existat opinii pro şi contra, mulţi dintre cei care au comentat pornind de la ideea greşită că Dan Bittman ar fi un adept al teoriei conspiraţiei.
 

Vă mai recomandăm

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările