FOTO Imagini spectaculoase cu unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din România

FOTO Imagini spectaculoase cu unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din România

Unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din România. FOTO: Bluedot.ro

Drumul care face legătura între localităţile clujene Mărişel şi Măguri Răcătău a fost asfaltat. Imagini din dronă dezvăluie unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice montane din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat, zilele trecute, lucrările derulate pe sectorul Mărişel – Măguri Răcătău al drumului judeţean 107T.
 
 
„Mă bucur să pot anunţa iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă şi, în general, amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri - Măguri Răcătău - Marişel este complet asfaltat, iar lucările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu un potenţial turistic uriaş, la a cărei dezvoltare şi punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiţii excelente de trafic ci şi arată impresionant“, a declarat Alin Ţişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

După asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri şi realizarea marcajelor rutiere marginale, investiţia a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor şi montarea parapeţilor metalici de siguranţă.
Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Judeţean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri. Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenţi, cu precădere în anul 2019.
 
 
Vă mai recomandăm
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările